MONDO TV

Stiri - 06.06.2016

2016 06 Iun
Publicat de: 

Valea Jiului e roșie

Cu o singură excepție, la Petroșani, primăriile sunt câștigate în Valea Jiului de primarii PSD. Doar Tiberiu Iacob Ridzi a câștigat pentru PNL un fotoliu de primar, iar surprizele mari vin de la extremități. La Petrila, Ilie Păducel a fost zdrobit de PSD, iar la Uricani, Dănuț Buhăescu a obținut un procent covârșitor.

 

Valea Jiului a ales

Alegerile din 5 iunie i-au pus în fruntea comunităților pe primarii care au fost aleși de aproximativ jumătate dintre cei care ar fi putut să iasă la vot. Și astfel, cu o singură excepție, primăriile au fost recucerite de aceeași primari. Excepția vine de la Petrila. 

 

Păducel, prima victimă o face la SVSU

A pierdut alegerile la Petrila, iar unul dintre susținătorii săi și-a dat demisia. Neculai Alexandrescu, șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență a demisionat. Nu va mai locui în Petrila și a decis să se retragă și din funcția pe care a ocupat-o, din motive personale, așa cum a afirmat.

 

PNL ucis zdrobitor, Tâmpău dă vina pe alegători

PNL a obținut una dintre înfrângerile zdrobitoare în aceste alegeri locale și, după ce și-a mazilit mai toți candidații, Bogdan Țâmpău, președintele PNL Hunedoaradă da vina pe alegători. Spune că au venit prea puțini la vot. 

 

Cercetătorii din toată țara au probleme comune

Întâlnirea tututror directorilor insitutelor de cercetare și dezvoltare din România a scos la iveală faptul că acestea au probleme comune. Sunt legate de legislația existentă acum și mult învechită, dar care trebuie actualizată la noile cerințe, dar și de accesul la cercetare și finațarea acestui domeniu. 

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 2089 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 09:54

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 01.06.2016 Stiri - 02.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page