MONDO TV

Stiri - 02.06.2016

2016 30 Mai
Publicat de: 

Au găsit copilul mort în Strei

Trupul fără viață al băiețelului de 1 an și șapte luni, din satul Galați- comuna Pui, a fost găsit în apele Streilului, acolo unde a și fost căutat încă din ziua dispariției. Micuțul a dispărut acum două săptămâni, iar jandarmii, pompierii și polițitii i-au găsit trupul la gura de vărsare a barajului.

 

VREME INSTABILĂ, CU PLOI ÎN TOATĂ ŢARA

Hidrologii au emis un Cod Portocaliu de inundații pentru mai multe râuri din 10 județe, începând de joi, de la ora 16,00, până sâmbătă, la ora 12,00. 

 

Inspecție la lucărirle din Defileul Jiului

O comisie din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a făcut un control pe şantierul DN 66 Rovinari- Petroşani (DE 79). Specialiștii au vrut să vadă stadiul lucrărilor şi dacă spaniolii care execută contractele respectă graficele. În mod normal, lucrările pe cele două tronsoane trebuie terminate până la finalul acestui an.

 

10 medalii de aur pentru INSEMEX

De la începutul acestui an, în nici 4 luni de zile, cercetătorii de la INCD INSEMEX au obținut nu mai puțin de 10 medialii de aur. Distincțiile au fost acordate pentru diverse brevete de invenții în domeniul cercetării, iar ultimele 4, dintre care două din aur, au ajuns la INSEMEX, la finele săptămânii trecute.

 

Dan Marinescu – proiecte pentru vulcăneni

Dan Marinescu este candidat independent pentru fotoliul de primar al municipiului Vulcan, iar din această poziție le porpune celor din acest oraș câteva proiecte de viitor. Mai mult, se gândește chiar și la cei plecați în străinătate și care ar trebui, spune el, să se întoarcă acasă.

 

CE TREBUIE SĂ ŞTIM ÎN ZIUA VOTULUI DIN 5 IUNIE

Duminică, 5 iunie, hunedorenii sunt aşteptaţi la urne pentru a-şi alege primarii, consilierii locali şi consilierii judeţeni. Scrutinul va avea loc într-un singur tur, iar votarea începe la ora 7 şi se încheie la ora 21.

 

Asfalt pe toate străzile din Petrila

Se lucrează de zor pe toate străzile din orașul Petrila. Se construiesc parcări și se refac trotuarele, iar în această vară vor fi finalizate absolut toate lucrările rămase. 

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1770 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 09:52

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 06.06.2016 Stiri - 03.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page