MONDO TV

Stiri - 03.06.2016

2016 30 Mai
Publicat de: 

MICROBUZ IMPLICAT ÎN ACCIDENT RUTIER LA ZEICANI 

Un grav accident rutier a avut loc în această după-amiază în localitatea Zeicani, la limita dintre judeţul Hunedoara şi Caraş Severin. Nouă persoane au ajuns la spital în urma impactului între un microbuz şi un autotren.

 

Se închide traficul în Defileul Jiului

Vor fi restricții de circulație în Defileul Jiului. Firma spaniolă, care lucrează acum la reabilitarea arterei rutiere, a cerut oprirea temporară a activității pe acest tronson de drum, dar, deocamdată se așteaptă aprobările necesare.

 

CE NU AI VOIE SĂ FACI ÎN ZIUA VOTULUI

Mai sunt doar două zile până la alegerile locale și mai puțin de 24 de ore până la încheierea campaniei electorale. Anul acesta primarii vor fi aleși într-un singur tur, adică va fi desemnat câştigător candidatul care obţine duminică cele mai multe voturi. 

 

O săptămână cu teatru la Petroșani

Din 5 până în 9 iunie, la Teatrul Dramatic din Petroșani suntem cu toții invitați să îi susținem pe cei mici, dar și pe adolescenți. Sunt două festivaluri dedicate celor mai mici actori, copii talentați, viitori actori. „Feți Frumoși, Zâne bune și Ilene Cosânzene”, ca și „Festivalul vostru, al adolescenților” îi aduce pe scenă pe cei mai talentați copii din Valea Jiului și nu numai, iar noi suntem așteptați să îi aplaudăm și să îi susținem.

 

Pe biciclete, de Ziua Mediului

Au venit pe biciclete, trotinete, role sau skateboard-uri, ca să demonstreze că lasă deoparte gadgeturile și petrec timp de calitate în aer liber. Vorbim despre mai mulți copii din Petroșani, care au sărbătorit astfel Ziua Mondială a Mediului.

 

Violența, provocarea comunității

Vorbim tot mai des despre copii violenți, copii agresivi, dăm vina pe desenele animate sau internet, dar ce măsuri putem lua? La această întrebare s-au gândit să răspundă cei din comunitatea locală de la Petroșani. Să căutăm soluții, să le venim în ajutor și să descoperim care sunt cauzele.

 

BANI PENTRU FERMIERI

Veşti bune pentru fermierii din judeţul Hunedoara. Aceştia pot depune proiecte pentru obţinerea de fonduri europene pentru a înfiinţa sau extinde exploataţiile agricole.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1179 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 09:53

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 02.06.2016 Stiri - 07.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page