MONDO TV

Stiri - 07.06.2016

Publicat de: 

La Vulcan se știe viceprimarul

Dacă unele partide abia își fac calculele și caută să facă majoritatea cu cei care au intrat în consilii, la Vulcan se știe deja cine va fi și viceprimarul. Gheorghe Ile merge, așa ca până acum, pe continuitate.

 

DEMISII ÎN PNL HUNEDOARA

Partidul Naţional Liberal a pierdut alegerile în judeţul hunedoara. În urma înfrângerii suferită în Deva, Petru Mărginean şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al filialei locale a PNL Deva. 

 

Cine reprezintă Valea Jiului la județ?

Valea Jiului a ales și va trimite la Deva, în forul județean, nu mai puțin de 8 consilieri. Majoritatea o are PSD, iar din acest partid sunt 6 consilieri din orașele Văii Jiului, în timp ce PNL, cel de al doilea partid intrat în Consiliul Judeețan va avea doar doi consilieri din Valea Jiului.

 

ÎNVINGĂTORII ALEGERILOR LOCALE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA

Alegerile locale s-au încheiat. Pentru unii mai bine, pentru alții mai rău, dar viața merge înainte. Ca în orice competiție, există învingători și învinși. Cine sunt învingătorii alegerilor locale din 5 iunie 2016 din județul Hunedoara, aflaţi din materialul următor.

 

Barajul de la Valea de Pești intră în etapa a II-a

De miercuri începe etapa a doua de umplere a  celei mai mari acumulări de apă din Valea Jiului. Odată cu aceasta, va fi reluat, în scurt timp, și programul de alimentare a populației din acest baraj.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1369 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2016 09:55

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 03.06.2016 Stiri - 08.06.2016 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page